Јавното претпријатие Градски паркинг – Скопје ги известува сите граѓани  дека на ден 31.10.2014 година завршува проектот „Изнајми велосипед“ за сезона 2014, т.е. за време на зимскиот период нема да се издаваат велосипеди.