ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО КОРИСНИЦИТЕ НА ЗОНА Д2


Јавното претпријатие Градски паркинг- Скопје ги известува и потсетува корисниците на услугата паркирање: станари, вработени и правни/физички лица, на зона Д2- Аеродром, лоцирана на бул. Јане Сандански, кај Три Бисери, навремено да го регулираат нивниот статус на корисник. За таа цел, потребно е да достават комплетна документација во Кол Центар- Аеродром, лоциран позади ТЦ Бисер, најдоцна до петок 06.09.2019 до 20h. 


Исто така, ги информираме останатите корисници дека при секое паркирање, потребно е да испратат СМС порака на тел.бр. 144 144, со содржина, пр.: Д2 СК1234АА.


Напоменуваме, доколку корисниците не го регулираат нивниот статус, од вторник 10.09.2019, ќе започнеме со издавање на доплатни билети.