ÇMIMORE E SHËRBIMEVE TË SEKTORIT MERIMANGA
 
   
Shërbimi Çmimi  
Ngritja dhe bartja e automjetit deri te Depoja e Merimangës me urdhëresë të personit të autorizuar 2500 ден.  
Ngritja e automjetit nga sipërfaqet e gjelbëruara, me urdhëresë të inspektorit komunal dhe bartja deri te Depoja e Merimangës
3500 ден.  
 
Ngritja e automjetit të parkuar në mënyrë informale, me urdhëresë të personit të autorizuar, kur pronari shfaqet në vend të ngjarjes dhe në mënyrë të pavarur mënjanon automjetin 1500 ден.  
 

Për më shumë informacionie paraqituni në numrin e telefonit + 389 2 321 55 66