Нова локација на Канцеларија Аеродром од 01.04.2022

Ги информираме нашите корисници дека од утре, петок, 01.04.2022 год., канцеларијата на кол центар Аеродром ќе започне со работа на нова локација.

Новата канцеларија се наоѓа на адреса: бул.„Јане Сандански“ бр. 113, поточно во зградата на Рударски Институт.

Исто така, денес од 10:30ч. нема да се врши прием на странки.

Канцеларијата во Аеродром започнува со работа со странки од утре, 01.04.2022, од 07:00ч.