Контакт

Контакт

Локација Општина Инфо
1. ДИРЕКЦИЈА
   

Адреса: Ул. „Македонија" бр.11а, 1000 Скопје
Телефон: 00 389 2 3091 072
                   00 389 2 3091 073 

Рабоно време: понеделник- петок, од 08:00- 16:00

2. КОЛ ЦЕНТАР  
  ЦЕНТАР

Адреса: ул. „Ѓуро Стругар" бр. 15а, 1000 Скопје
Телефон: 00 389 2 321 55 66
e-mail: k.centar@gradskiparking.com.mk

работно време: понеделник- петок од 08:00-16:00

  АЕРОДРОМ  

Адреса: Позади ТЦ Бисер
Телефон: 00 389 2 244 33 66
e-mail: kancelarija.aerodrom@gradskiparking.com.mk

Работно време: понеделник- петок од 08:00- 16:00

                     сабота од 08:00- 15:00

  ИЛИНДЕН  

Адреса: Во близина на плоштад Скендер Бег
Телефон: 00 389 2 329 82 10
e-mail: kancelarija.ilinden@gradskiparking.com.mk

Работно време: понеделник- петок од 08:00- 16:00

                     сабота од 08:00- 15:00

3. СЕКТОР ПАЈАК 
   

Адреса: ул. „Никола Карев“ бб, комплекс Транспортен Центар
Телефон: 00 389 2 246 51 56
e-mail: sektor.pajak@gradskiparking.com.mk 

Постави прашање

Внесете го кодот во полето: CAPTCHA