Зони

Прв степен на ограничување 


Втор степен на ограничување 

1. КОЧО РАЦИН

 • Локација- долж булеварите ,,Кочо Рацин“ и ,,11 Октомври“
 • Вкупно паркинг места 177
 • Цена од еден час паркирање 35 денари
 • Работно време: 24 часа

2. ГРАДСКА БОЛНИЦА

 • Локација- Улица „Моша Пијаде“ по ново „Филип Втори Македонски“
 • Вкупно паркинг места 111
 • Цена од еден час паркирање 35 денари
 • Работно време: 24 часа

3. ЗОИЛ

 • Локација-се граничи со улиците „Кочо Рацин“, „11ти Октомври“, „Ленинградска“
 • Вкупно паркинг места 123
 • Цена од еден час паркирање 35 денари
 • Работно време: 24 часа

Трет степен на ограничување

1. ДОМ НА ПЕЧАТ

 • Локација-улица „Мито Хаџи Василев Јасмин“ по ново „Св.Кирил и Методиј“
 • Вкупно паркинг места 173
 • Цена од еден час паркирање 25 денари
 • Работно време: 24 часа

2. ТУТУНСКИ КОМБИНАТ

 • Локација-се граничи со улиците „Кочо Рацин“, „11ти Октомври“, „Ленинградска“, технички број 1
 • Вкупно паркинг места 134
 • Цена од еден час паркирање 25 денари
 • Работно време: 24 часа

3. ТРЕСКА

 • Локација-улица „Народен Фронт“ бб
 • Вкупно паркинг места 98
 • Цена од еден час паркирање 25 денари
 • Работно време: 24 часа

4. АМСМ

 • Локација- Булевар „Митрополит Теодосиј Гологанов“
 • Вкупно паркинг места 117
 • Цена од еден час паркирање 25 денари
 • Работно време: 24 часа

5. НАРОДЕН ФРОНТ

 • Локација- улица „Народен Фронт“ бб
 • Вкупно паркинг места 97
 • Цена од еден час паркирање 25 денари
 • Работно време: 24 часа

6. ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР

 • Локација- улица „Владимир Комаров“ и улица „Беласица“
 • Вкупно паркинг места 173
 • Цена од еден час паркирање 25 денари
 • Работно време: 24 часа

7. ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР 2

 • Локација- Камиони и автобуси
 • Вкупно паркинг места
 • Цена од еден час паркирање 25 денари
 • Работно време: 24 часа

8. КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

 • Локација- улица „Мајка Тереза“ бр 41А
 • Вкупно паркинг места 533
 • Цена од еден час паркирање 25 денари
 • Работно време: 24 часа

9.  8-ми СЕПТЕМВРИ

 • Локација- улица „Пиринска“
 • Вкупно паркинг места 46
 • Цена од еден час паркирање 25 денари
 • Работно време: 24 часа

Четврт степен на ограничување