ЈП Градски паркинг- Скопје ги известува граѓаните и своите корисници дека зона А6, лоцирана на ул. „Максим Горки“ во строгиот центар на градот, ја трансформираше во зона А06. 

Исто така, известуваме дека со таа трансформација се направи и промена на цената на услугата за еден час паркирање и истата ќе изнесува 100 ден, и ќе се применува од 01.10.2018 година.