Ценовник

 

ЦЕНОВНИК НА УСЛУГИ НА СЕКТОР ПАЈАК
 
   
Услуга Цена  
Подигнување и пренос на возило до Депо Пајак по налог на овластено лице 2500 ден.  
Подигнување на возило од зелена површина 3500 ден.  
 
Подигнување непрописно паркирано  возило по налог на овластено лице, кога сопственикот се појавува на лице место и самостојно го отстранува 1500 ден.  
 

За повеќе информации обратете се на телефонскиот број + 389 2 321 55 66