Зони

Прв степен на ограничување 


Втор степен на ограничување 

1. КОЧО РАЦИН

 • Локација- долж булеварите ,,Кочо Рацин“ и ,,11 Октомври“
 • Вкупно паркинг места 185
 • Цена од еден час паркирање 35 денари
 • Работно време: 24 часа

2. ГРАДСКА БОЛНИЦА

 • Локација- Улица „Моша Пијаде“ по ново „Филип Втори Македонски“
 • Вкупно паркинг места 147
 • Цена од еден час паркирање 35 денари
 • Работно време: 24 часа

3. ЗОИЛ

 • Локација-се граничи со улиците „Кочо Рацин“, „11ти Октомври“, „Ленинградска“
 • Вкупно паркинг места 128
 • Цена од еден час паркирање 35 денари
 • Работно време: 07:00-21:00

Трет степен на ограничување

1. ДОМ НА ПЕЧАТ

 • Локација-улица „Мито Хаџи Василев Јасмин“ по ново „Св.Кирил и Методиј“
 • Вкупно паркинг места 173
 • Цена од еден час паркирање 25 денари
 • Работно време:  
 • 07:00-21:00

2. ТУТУНСКИ КОМБИНАТ

 • Локација-се граничи со улиците „Кочо Рацин“, „11ти Октомври“, „Ленинградска“, технички број 1
 • Вкупно паркинг места 125
 • Цена од еден час паркирање 25 денари
 • Работно време: 07:00-21:00

 

 

3. ТРЕСКА

 • Локација-улица „Народен Фронт“ бб
 • Вкупно паркинг места 125
 • Цена од еден час паркирање 25 денари
 • Работно време: 24 часа

4. АМСМ

 • Локација- Булевар „Митрополит Теодосиј Гологанов“
 • Вкупно паркинг места 92
 • Цена од еден час паркирање 25 денари
 • Работно време: 07:00-21:00

 

 

 

 

5. НАРОДЕН ФРОНТ

 • Локација- улица „Народен Фронт“ бб
 • Вкупно паркинг места 130
 • Цена од еден час паркирање 25 денари
 • Работно време: 07:00-21:00

 

 

6. КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

 • Локација- улица „Мајка Тереза“ бр 41А
 • Вкупно паркинг места 533
 • Цена од еден час паркирање 25 денари
 • Работно време: 24 часа

7.  8-ми СЕПТЕМВРИ

 • Локација- улица „Париска“
 • Вкупно паркинг места 46
 • Цена од еден час паркирање 25 денари
 • Работно време: 07:00-21:00

 

 

 

 

Четврт степен на ограничување