Известување за работно време за празникот „Св. Кирил и Методиј“

Ги известуваме корисниците на нашите услуги дека на денот на сесловенските просветители „Св. Кирил и Методиј“, 24.5.2024, петок, на јавните површини наменети за паркирање (зонско) со кои стопанисува ЈП „Градски паркинг“ – Скопје, т.е. на зоните А, Б, Ц и Д, нема да се врши наплата.

Редовна наплата ќе се врши на:

-          Зона А0- Водно,

-          Катни гаражи: „Беко“ и „26ти Јули“ и

-          Јавните паркиралишта: Кочо Рацин, Треска, Градска Болница, Нова Македонија, АМСМ, Народен фронт и клинички центар Мајка Тереза.