Почитувани, 

Ги известуваме нашите корисници на паркинг услуги, кои истовремено користат мобилни услуги на операторот Телекабел,

дека од 13.03.2022 нема да бидат во можност да испраќаат смс пораки за паркирање на нашиот телефонски број 144 144. 

Нивните корисници, услугата за паркирање ќе можат да ја користат како регистрирани корисници на www.parking.mk или преку грепки.


Мобилниот оператор Телекабел има објавено „Известување за наплата на паркинг“ на нивната официјална веб страна.