ОД 1.6.2023 ЗАПОЧНУВА ЛЕТНОТО РАБОТНО ВРЕМЕ НА ЈАВНИТЕ ПОВРШИНИ НАМЕНЕТИ ЗА ПАРКИРАЊЕ- ЗОНСКО


Ја известуваме јавноста дека од утре, четврток, 1.6.2023, започнува летното работно време на јавните површини наменети за паркирање- зонско, со кои стопанисува ЈП „Градски паркинг“ – Скопје.

Работното време во зоните А, Б, Ц и Д ќе биде:

-          Понеделник - сабота: 07:00 - 23:00 часот.

Им апелираме на корисниците на услугите на јавните површини наменети за паркирање- зонско да ги запазат промените, односно наплатата за паркинг услугата да ја извршуваат во наведеното работно време, за да не се соочат со поставување блокатор на тркало.