Известување за летно работно време на зоните А, Б, Ц и Д

Јавното претпријатие Градски паркинг- Скопје ги известува сите граѓани дека од 01.06.2024 (сабота) започнува летно сметање на работното време на јавните површини наменети за паркирање- зонско, со кои стопанисува ЈП Градски Паркинг- Скопје. Работното време во зоните А, Б, Ц и Д ќе биде:

-          Од понеделник до сабота: 07:00- 23:00 часот.

Исто така, им препорачуваме на сите корисници на нашите услуги да бидат внимателни и навремено да извршат наплата при паркирање согласно наведеното работно време.