ПРОДАЖНИ МЕСТА НА ГРЕБ КАРТИЧКИ

- Реон Аеродром:

1. Д3- Книжара Смајли

2. Д3- Продавница за играчки Леон Кинг

3. Д4 и Д2- Лесковачка Скара

4. Д4- Стаклар Огледало- позади Веро

5. Д6- Далуке Маркет кај Палма

6. Д7- Петшоп

7. Д7- Фризер Скопје- бербер

8. Д8- Бутик Миа

9. Д2- Карма Кафе

10.Д2- Трафика Винстон- кај Три Бисери

 

-Реон Центар

1. А01- Море Маниа Суши

2. А06- Бонбониера Линд

3. А3- Стар Кафе и Димак Киоск до Палома Бјанка

4. А4- Книжара Викторија

5. А4- Кафе Плеј6.

А4- Киоск Толакс

7. Б2- Бутик Каза Мода

8. Б2 и Б3- Киоск- Реон Дебар Маало

1. Ц9- Тото

2. Ц15 и Ц17- Фауна Центар

3. Ц19- Дормео

4. Ц33- Трафика Хит Зона- во Автобуска Станица

5. Ц80 и Ц81- Зоолошка- Градско Тобако