Известување за работно време во пресрет на Велигденските празници

Ги известуваме корисниците на нашите услуги дека во пресрет на најголемиот Христијански празник Велигден, на зонските паркиралишта со кои стопанисува ЈП Градски паркинг- Скопје нема да се врши наплата

во недела 24.4.2022 и понеделник 25.4.2022 год. 

Со редовна работа и наплата ќе работат двете катни гаражи: „Беко“ и „26ти Јули“ и јавните паркиралишта: Кочо Рацин, Треска, Градска Болница и клинички центар Мајка Тереза. 

ЈП Градски паркинг- СКопје им го честита Велигден на сите христијански верници.