ВЕЛИГДЕНСКА ЧЕСТИТКА

ЈП Градски Паркинг на граѓаните од православната вероисповед им го честита големиот христијански празник Велигден со желби за мир и спокој во семејството, сплотеност, изобилие од среќа и долго здравје! 

За многу години! Христос воскресе!