Градот Скопје Ве поканува на незаборавна новогодишна авантура во Парк Жена Борец, од 25 до 31 декември. Бидете дел од Волшебниот парк кој е создаден од:

Новогодишниот маркет, Детската волшебна шума, Распеаната елка, од Дедомразовската трка и Централниот дочек на Новата 2015 Година.

За повеќе информации отворете тука.