ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА ЈАВНИТЕ ПАРКИРАЛИШТА ЗА ВЕЛИГДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ

Ја известуваме јавноста дека за време на велигденските празници, јавните паркиралишта Народен фронт, АМСМ, Дом на печат, ЗОИЛ, Тутунски комбинат и „8 Септември“, ќе бидат слободни за паркирање во петок на 14 април 2023 година, додека Кочо Рацин, Градска Болница, клинички центар „Мајка Тереза“ , Треска и катните гаражи „Беко“ и „26 Јули“, ќе работат со редовно работно време од 00 до 24 часот.

Јавните површини наменети за паркирање – Зоните А, Б и Ц, ќе бидат отворени со редовно работно време  од 07 до 21 часот , а зона Д од 07 до 23 часот.

 

На 15 април 2023 година (сабота), јавните паркиралишта Народен фронт, АМСМ и Дом на печат, ќе бидат слободни за паркирање. Тутунски комбинат  и ЗОИЛ  ќе работат со работно време од 07 до 14 часот, додека пак, „8 Септември“, Кочо Рацин, Градска Болница, клинички центар „Мајка Тереза“, Треска и катните гаражи „Беко“ и „26 Јули“, ќе работат со редовно работно време од 00 до 24 часот.

 Јавните површини наменети за паркирање – Зоните А,Б и Ц, ќе бидат со редовно работно време  од 07 до 14 часот , а зона Д од 07 до 23 часот.

 

Во недела, 16 април 2023 година, јавните паркиралишта Кочо Рацин, Градска Болница, клинички центар „Мајка Тереза“ , Треска и катните гаражи „Беко“ и „26 Јули“, ќе работат со редовно работно време од 00 до 24 часот.

 Јавните површини наменети за паркирање – Зони А, Б и Ц, нема да работат.

 

Во понеделник, 17 април 2023 година, јавните паркиралишта Кочо Рацин, Градска Болница, клинички центар „Мајка Тереза“, Треска и катните гаражи „Беко“ и „26 Јули“ ќе работат со редовно работно време од 00 до 24 часот.

 Јавните површини наменети за паркирање – Зони А, Б и Ц, нема да работат.

 Јавната површина наменета за паркирање – Зона А0 Водно, во сабота на 15 април, недела 16 април и понеделник 17 април 2023 година, ќе работи со редовно работно време од 08 до 16 часот.