31.12.2022

СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА ЈАВНИТЕ ПАРКИРАЛИШТА ЗА НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ

 Ја известуваме јавноста дека за време на новогодишните празници јавните паркиралишта Народен фронт, АМСМ, Дом на печат, ЗОИЛ, Тутунски комбинат и 8-ми Септември, ќе бидат слободни за паркирање на 1 и 2 јануари 2023 година, односно нема да се врши наплата на истите.

Јавните површини наменети за паркирање (зонските паркиралишта), исто така ќе бидат слободни за паркирање без вршење на наплата на 1 и 2 јануари 2023 година. Додека пак, Кочо Рацин, Градска болница, клинички центар „Мајка Тереза“, Треска, како и катните гаражи „Беко“ и „26 Јули“, ќе работат со редовно работно време 00:00 – 24:00 часот и редовна наплата на истите.

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје, на сите граѓани на Република Македонија им ги честита новогодишните и божиќни празници.

 

 ЈП „Градски паркинг“ – Скопје

31 декември, 2022